Bubbly
စာရွက်စာတမ်း၏ ဘာသာစကား · မြန်မာ

သင့်အကောင့်ကို ဖျက်ပါ

အက်ပ်တွင် တိုက်ရိုက်ဖျက်ပါ၊ သို့မဟုတ် အက်ပ် ပြန်မတပ်ဆင်ဘဲ ဖျက်ရန် တောင်းဆိုပါ။

2026-11-12 မှစ၍ အကျိုးသက်ရောက်သည်

အက်ပ်တွင် တိုက်ရိုက်ဖျက်ခြင်း

Bubbly တွင် “သင်” ကို ဖွင့်ပါ။ “အကောင့်ဖျက်မည်” ကို ရွေးပြီး အတည်ပြုမျက်နှာပြင်ရှိ အချက်အလက်ကို ဖတ်ပါ။ ထပ်မံစာရင်းသွင်းခြင်းက စကားဝိုင်းဟောင်းများနှင့် အမှတ်များကို ပြန်မရစေပါ။ ဤနည်းဖြင့် ဖျက်ပါက အကူအညီအဖွဲ့ထံ သီးခြား တောင်းဆိုရန် မလိုပါ။

အက်ပ်မရှိဘဲ ဖျက်ရန် တောင်းဆိုခြင်း

အောက်ပါ အကောင့်ဖျက်ရန် အီးမေးလ်ခလုတ်ကို သုံးပါ၊ သို့မဟုတ် “Bubbly / OneLine Chat account deletion request” ဟူသော ခေါင်းစဉ်ဖြင့် krgencom@gmail.com ထံ ရေးပါ။ ဝင်ရောက်နည်း (Google သို့မဟုတ် Apple) နှင့် အကောင့်ကို ခွဲခြားသိရန် သင်သိထားသော အနည်းဆုံး အချက်အလက်ကို ထည့်ပါ။ ဥပမာ ပရိုဖိုင်အမည် သို့မဟုတ် ဝင်ရောက်ရန် သုံးသော အီးမေးလ်။

စကားဝှက်၊ အတည်ပြုကုဒ်၊ ဝင်ရောက်မှုတိုကင်၊ ငွေပေးချေမှုအချက်အလက်နှင့် သက်သေခံစာရွက်စာတမ်း ဓာတ်ပုံများကို မပို့ပါနှင့်။ ပေးပို့သူ၏ အီးမေးလ်လိပ်စာကိုသာ ကြည့်၍ အကောင့်ကို ချက်ချင်း မဖျက်ပါ။ ပိုင်ရှင်ဖြစ်ကြောင်း စစ်ဆေးရန် လိုအပ်သည့် အနည်းဆုံးအဆင့်များနှင့် တောင်းဆိုချက် တိုးတက်မှုကို အကူအညီအဖွဲ့က ပြန်ကြားမည်။ အက်ပ် ပြန်တပ်ဆင်ရန် မလိုပါ။

ဖျက်မည့်အရာများနှင့် ကျန်နိုင်သည့် အရာများ

ပရိုဖိုင်နှင့် ဒေသ၊ စကားဝိုင်းများနှင့် ကမ္ဘာ တွင် သင်ရေးခဲ့သော စာသား၊ ပူးတွဲဖိုင်ညွှန်းချက်များ၊ ဆက်ရှင်များ၊ အသိပေးချက်တိုကင်များနှင့် အမှတ်မှတ်တမ်းများကို ရှင်းလင်းမည်။ လူကို မခွဲခြားနိုင်သည့် ဖျက်ပြီးအမှတ်အသား၊ စကားဝိုင်း ဖွဲ့စည်းပုံနှင့် အခြားပါဝင်သူများ၏ ကိုယ်ပိုင်အကြောင်းအရာများ ကျန်နိုင်သည်။

ချို့ယွင်းမှုကြောင့် ဖိုင်ဖျက်ခြင်း သို့မဟုတ် Apple နှင့် ချိတ်ဆက်မှုဖြုတ်ခြင်း နှောင့်နှေးလျှင် လိုအပ်သော အချက်အလက်ကိုသာ သုံး၍ ပြန်ကြိုးစားမည်။ ပထမဆုံး ဝင်ရောက်ခွင့် ပိတ်သည်။ တိုးတက်မှုကို အကူအညီအဖွဲ့ထံ မေးနိုင်သည်။ အခြားသူ သိမ်းထားသော သို့မဟုတ် ထုတ်ယူထားသော မိတ္တူများနှင့် အင်တာနက်မချိတ်ထားသော စက်ရှိ အချက်အလက်ကို တိုက်ရိုက် မဖျက်နိုင်ပါ။

ဆာဗာလည်ပတ်ရေးအတွက် ထားရှိသည့် အရန်မိတ္တူများကို ကုဒ်ဝှက်ထားပြီး ရက် 30 ပြည့်ပြီးနောက် ပထမဆုံး စီစဉ်ထားသော ရှင်းလင်းမှုတွင် ဖျက်သည်။ ထိုမိတ္တူများကို ပုံမှန်ဝန်ဆောင်မှု ဝင်ရောက်သုံးစွဲမှုနှင့် ခွဲထားသည်။ ပြန်လည်ရယူမှု မလုပ်မီ နောက်ဆုံး အကောင့်ဖျက်ထားသည့် မှတ်တမ်းများကို ပြန်အသုံးချပြီး ပြန်ရလာသည့် ဆက်ရှင်များနှင့် အသိပေးချက်အတွက် စက်မှတ်ပုံတင်မှုများကို ပယ်ဖျက်သည်။ သီးခြားသိမ်းထားသည့် ပြန်လည်ရယူရေး မိတ္တူများလည်း သိမ်းဆည်းမှုစနစ်အတိုင်း ဖြစ်သည်။ အင်တာနက်မချိတ်ထားသော မိတ္တူကို ၎င်း၏သိုလှောင်ကိရိယာ ပြန်အသုံးပြုနိုင်ချိန်တွင် ဖျက်နိုင်သည်။

တောင်းဆိုချက် ပို့ပြီးနောက်

အီးမေးလ်ပို့ခြင်းသည် တောင်းဆိုချက် တင်ခြင်းသာ ဖြစ်သည်။ ဖျက်ခြင်း ချက်ချင်းပြီးစီးကြောင်း အတည်ပြုခြင်း မဟုတ်ပါ။ အကောင့်စစ်ဆေးပုံနှင့် ဆောင်ရွက်နေသည့် အခြေအနေကို အကူအညီအဖွဲ့က ရှင်းပြမည်။ စစ်ဆေးအတည်မပြုရသေးသော တောင်းဆိုချက်က အခြားသူ၏ အကောင့်ကို ဖျက်ခွင့် မပေးပါ။ အသေးစိတ်ကို ကိုယ်ရေးအချက်အလက် ကာကွယ်ရေး မူဝါဒတွင် ကြည့်ပါ။